Vdes në moshën 75 vjeçare Ali Aliu nga fshati Rezallë

 

 

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.

Familjarë dhe miq, me pikëllim ju njoftojmë se sot me datë 29.06.2022, në moshën 75 vjeqare ka ndërruar jetë Babai ynë Ali Aliu, varrimi i të ndjerit bëhet sot pas namazit te ikindisë në ora 18:00, në varrezat e fshtatit Rezallë.

Me pikëllim Familja Aliu