Sveçla dhe Mehmeti sot raportojnë në Komisionin për Çështje të Sigurisë

 

Gjatë ditës së sotme do të mblidhet për të diskutuar Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Në këtë komision do të raportojë ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Samendin Mehmeti.

 

 

Komisioni do të mblidhet në ora 10:00.

 

\RTV-Okarina\