Sot, dita e fundit e fushatës

 

Kanë mbetur më pak se 24 orë deri në heshtjen zgjedhore.

Partitë politike dhe kandidatët për kryetarë kanë edhe pak orë në dispozicion për të shpalosur ofertat dhe programet e tyre, pasi heshtja nis nga nesër në ora 07:00.

 

 

Nga kjo orë më nuk lejohet shpalosje e programit.

 

\RTV-Okarina\