Sonte hapet edicioni i 13-të i “PriFest”

 

Të martën me fillim nga ora 19:00 do të hapet edicioni i 13-të i festivali të filmit me metrazh të gjatë “PriFest”.

Në ora 20:00 do të mbahet ceremonia e hapjes, kurse nga ora 20:30 do të shfaqet filmi “Zgjoi”, në Teatrin Kombëtar dhe në Kino Armata.

Hyrja në organizimet e festivalit duhet të jetë me një dëshmi të vaksinimit me të paktën një dozë, dëshmi se kanë antirupa ose një test negativ PCR.

 

 

Për të parë filmat në ditët në vijim, biletat janë në shitje nëwww.rave-travel.comdhe te Teatri Kombëtar. Ndërsa programin e filmave dhe aktiviteteve tjera mund ta gjeni në faqen zyrtare të “PriFest” www.prifest.org dhe në rrjetet sociale.

Prishtina Festival është festival i filmit të metrazhit të gjatë, i cili realizohet në Kosovë dhe këtë vit shfaqja e filmave do të bëhet në Teatrin Kombëtar të Kosovës dhe në amfiteatrin e Kosovës.

 

\RTV-Okarina\