Skenderaj komunë e vogël por më shumë kandidat për deputetë

 

Komuna e Skenderajt në çdo palë zgjedhje ka pasur shumë kandidatë nga të gjitha partitë politike, mirëpo nga Partia Demokratike e Kosovës ka dominuar numri më i madh i kandidatëve të propozuar.

Edhe në zgjedhjet e 14 shkurtit kemi një numër të madh të kandidatëve nga Komuna e Skenderajt, ku nga PDK kemi një numër të madh prej 13 kandidatëve, LDK me 3 kandidat, Nisma Socialdemokrate 4, VV-ja me 2 kandidat dhe Fjala më 1 kandidat.

Këta janë emrat e kandidatëve sipas subjekteve politike në Komunën e Skenderajt:

Bekim Haxhiu ( PDK)

Blerta Deliu-Kodra (PDK)

Bedri Hamza (PDK)

Isa Hajdari (PDK)

Donjeta Bytyqi (PDK)

Fadil Beka (PDK)

Arjana Musliu-Shoshi (PDK)

 

 

Fadil Nura (PDK)

Ganimete Musliu (PDK)

Musli Gucati (PDK)

Evgjenie Thaçi-Dragushaj(PDK)

Mergim Lushtaku (PDK)

Mihane Kodra-Bekteshi (PDK)

Bahtir Kastrati (LDK)

Marigona Geci(LDK)

Fahredin Spahija(LDK)

 

 

Beqir Veliu (Nisma Socialdemokrate)

Merita Dervishaj( Nisma Socialdemokrate)

Agim Hyseni (Nisma Socialdemokrate)

Fitore Rushiti (Nisma Socialdemokrate)

Hysni Mehani (LVV)

Liri Loshi (LVV)

Berat Dajaku (FJALA)

 

 

/RTV-Okarina/