“Rapsodia shqiptare” mbledh sërish rapsodët nga të gjitha trevat shqiptare

Nën patronatin e kryetarit të komunës së Skenderajit, z. Bekim Jashari, edhe këtë vit festivali “Rapsodia shqiptare” mbledh rapsodët nga të gjitha trevat shqiptare.

 

Me datë 26, 27 dhe 28 nëntor në Qendrën e Kulturës “Hasan Prishtina” në Skenderaj me fillim nga ora 16:00 mund ta ndiqni këtë festival që i bashkon shqiptarët dhe të krijoni atmosferë impozante siç ka qenë dhe në edicionet e kaluar.

 

\RTV-Okarina\