Raporton babai në polici: Ka 10 ditë që vajza ka ikur nga shtëpia dhe nuk është kthyer më

 

Siq e dimë, rastet e zhdukjeve vazhdojnë të jetë pjesë e raportimeve të përditshme të policisë së Kosovës.

E në raportin 24-orësh të policies së Kosovës, një qytetar nga Prizreni ka raportuar që  vajza e tij ka 10 ditë që është larguar nga shtëpia, por që ende nuk është kthyer.

 

 

“Prizren 09.01.2021 – 11:00. Më 18.01.2021 ankuesi mashkull kosovar ka informuar se vajza e tij viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj”, shkruhet në raport.

/RTV-Okarina/