Ndryshon renditja e komunave në zonat e rrezikut nga COVID 19 !

Në bazë të përllogaritjeve në 100 mije banorë, MSH nga sot ka ndryshuar renditjen e komunave në zonat e rrezikut.
Në zonen e kuqe nga 10, tani janë 18 komuna.
Këto janë masa e reja për komunat si në vijim:

– Në zonen e kuqe:
Prishtina, Fushë-Kosova, Gjilani, Obiliqi, Gjakova, Shtimja, Podujeva, Peja, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Vushtrria, Lipjani, Vitia, Zveçani, Leposaviqi, Zubin Potoku, Mitrovica e Veriut dhe Kamenica.

– Ne zonen e verdhe:
Prizreni, Klina, Deçani, Drenasi, Malishevë, Suhareka, Novobërda, Graçanica, Ranillugu, Parteshi, Kaçaniku, Kllokoti, Rahoveci dhe Skenderaj.

– Ne zonen e gjelber:
Mamusha, Dragashi, Shtërpca, Juniku, Istogu dhe Hani i Elezit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *