Mbi 1 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

 

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shqiptuar 1 mijë e 242 gjoba trafiku.

Gjatë kësaj përiudhe janë shqiptuar edhe 190 gjoba për mosrespektim të ligjit antiCOVID.

24 orëshin e fundit janë arrestuar 19 persona si dhe 11 janë dërguar në mbajtje.

 

\RTV-Okarina\