Kuvendi shkarkon bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

 

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave.

Pro shkarkimit votuan 62 deputet, asnjë kundër dhe pa asnjë abstenim.

 

 

Nga ky votim u shkarkuan kryesuesi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, Arsim Berisha dhe anëtarët Gëzim Qerimi, Shkumbin Hyseni dhe Elmi Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.