“Kurti në ekskursion”, Memli Krasniqi i thotë Kurtit duhet të hysh në Shtëpinë e Bardhë

Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi e ka quajtur ekskursion vizitën e kryeministrit Kurti në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shkruan Insajderi.

AI thotë se ka pas edhe kryeministra e president të tjerë që kanë vizituar Amerikën po asnjë nga ta nuk ka qenë në ekskursion siç ka qenë Kurti.

Krasniqi thotë se Kurti duhet të shkoj brenda në Shtëpinë e Bardhë.

“Kjo vizitë nuk ka qenë vizitë zyrtare por më shume e karakterit provat. Nuk ka pasur takime të  nivelit meritor. Por kryeministri duhet të shkoj në Shtëpinë e Bardhë duhet të hyjë brenda. Kjo çka ka ndodh nuk ka ndodh asnjëherë në Kosovë dhe është shqetësuese se nuk kemi të bëjmë me Albin Kurtin si individ por me kryeministrin e Kosovës”, u shpreh ai gjatë një konference për media.