Kreshnik Ahmetin emërohet zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Jashtme

 

Kryeministri Albin Kurti ka emëruar Kreshnik Ahmetin zëvendësministër të parë në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Kreshnik Ahmeti ka qenë shef i kabinetit në Ministrinë e Jashtme gjatë kohës sa Glauk Konjufca ishte ministër.

 

 

Ahmeti bëhet zëvendësministri i 19-të që emëroi kryeministri Kurti.

\RTV-Okarina\

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *