Konfiskohen 507 patent shoferë për 24 orë


 

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm dje për mos respektim të shpejtësisë së kufizuar janë sanksionuar 507 shoferë.

Në bazë të raportit 24-orësh të Policisë, kanë ndodhur 14 aksidente trafiku, 38 me dëme materiale.

 

 

Kurse,  2 275 shoferë  janë gjobitur për thyerje të rregullave të trafikut.

Në anën tjetër 31 persona janë arrestuar, 23 janë dërguar në mbajtje, dhe 5 në vuajtje të dënimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *