Këto janë vendet në skendseraj që do të mbesin pa rrymë për shkak të punimeve në rrjet


Nga  NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Terrnavci (kodi: 74000012) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: shatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Nderrimi i shtyllave 10 KV dhe punimi  te Selimovit Kuqice.rtvokarina