Jashari bënë homazhe tek varri i dëshmorit, Ejup Behrami, në Prekaz të Epërm

Bekim Jashari i pari i Komunës së Skenderajt sot së bashku me shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së, familjarë të dëshmorit e qytetarë, në 22 vjetorin e rënies, kanë  bërë homazhe tek varri i dëshmorit, Ejup Behrami, në Prekaz të Epërm.
Jashari me këtë rast ka deklaruar se dëshmorët dhe martirët e Lirisë janë pjesë e historisë sonë të lavdishme, nderimi për ta është obligim i ynë moral e institucional.
“Me këtë rast deklarova që dëshmorët dhe martirët e Lirisë janë pjesë e historisë sonë të lavdishme, nderimi për ta është obligim i ynë moral e institucional.
Lavdi dëshmorëve e martirëve të Lirisë!” tha ai
Postimi i plotë!
Bashkë me shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së, familjarë të dëshmorit e qytetarë, në 22 vjetorin e rënies, bëmë homazhe tek varri i dëshmorit, Ejup Behrami, në Prekaz të Epërm.
Me këtë rast deklarova që dëshmorët dhe martirët e Lirisë janë pjesë e historisë sonë të lavdishme, nderimi për ta është obligim i ynë moral e institucional.
Lavdi dëshmorëve e martirëve të Lirisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *