Ish drejtori Kastriot Gashi falë profesionalizmit merr pozitë të lartë në Qeveri

 

Ish drejtori i Financave gjatë qeverisjes së Bekim Jasharit, Kastriot Gashi është larguar nga komuna e Skenderajt ku kishte punuar si zyrtar civil në drejtorinë e Financave.

Ai tani është pranuar në Ministrinë e Financave në Prishtinë përmes një konkursi të brendshëm.

Gjatë kohës sa ishte drejtor i Financave në qeverisjen Jashari, Gashi ishte mjaft aktiv dhe krah i djathtë i kryetarit Jashari.

Profesionalizmi, thjeshtësia, afërsia me qytetarët dhe qasja pro aktive ishin karakteristikat e drejtorit Gashi.

Redaksia e RTV Okarina i uron z. Gashi suksese në punën e re dhe inkurajon që të vazhdojë kontributin për shtetin tonë.

Njoftimi i tij i plotë:

“Sot është dita ime e fundit e punës në Komunën e Skenderajt.

Gjithë këto vite të angazhimit tim, jam munduar që fillimisht të jem njeri i mirë dhe pastaj punëtor i mirë.

Pafundësisht jam falenderues ndaj Kryetarit Bekim Jashari që me besimin e madh ndaj meje më emëroj Drejtor të Buxhetit dhe Financave në mandatin e tij, e ku me një bashkëpunim të sinqertë arritëm edhe suksese të shumta.

Gjithashtu një falenderim të madh për gjithë bashkëpunëtoret e mi ndër vite, u jam shumë mirënjohës për gjithë kontributin tuaj të ndershëm në kryerjen e detyrave tona të përbashkëta për të mirën e qytetarëve.

Ky nuk është një status lamtumire, por një status për t’ju thënë mirupafshim atëhere kur idealet tona përputhen.

Me respekt, Kastriot Gashi.”