Hapja e dyqanit të 23 – GORENJE DEPARTMENT STORE

Të Enjten me datë 07.07.2022, hapet qendra më e re në DOGANAJ (Udhëkryqi Brezovicë – Tetovë) – Kaçanik📍
Na vizitoni dhe përfitoni SUPER ZBRITJE në artikuj të caktuar.
📌Vendi: Doganaj – Kaçanik📍
📌Adresa: Udhëkryqi Brezovicë – Tetovë
📌Ora: 10:00
Ju mirëpresim,
Gorenje Department Store