Gold Ag sjellë foto të bashkëshortes dhe djalit, “Dashnit e mia”, ky është mbishkrimi

 

Gold Ag tanimë është bërë një bashkëshort dhe baba i përkushtuar.

Reperi shqiptar i cili shquhet për këngët e tij me tematikë politike e patriotike ka muaj që është bërë baba për herë të parë.

I martuar me Ermira Shkodrën, vajzën me prejardhje nga Gjilani, ata në muajin nëntor pikërisht me datën 28-të janë gëzuar me ardhjen në jetë të djalit të tyre Guerilit.

 

Dita ditës reperi nuk heziton të shfaq lumturinë e tij që ndjen si bashkëshort dhe baba i dedikuar.

Sikur në imazhin e fundit që postoi Ermirën me djalin duke shkruar “Dashnitë e mia”.

 

\RTV-Okarina\