Elheme Rexhepi:Të premten e lanson baladen klipin më të ri “Nuk m’ke Besue”

 

Këngëtarja e mirënjohur Elheme Rexhepi

Të premten e lanson baladen klipin më të ri “Nuk m’ke Besue”
Emri i Elheme Rexhepi, vazhdon të radhitet në mesin e këngëtareve më të famshme shqiptare,kjo falë talentit që ka,ngjyrës vokale,por edhe vullnetit për të krijuar këngë të bukura që i rezistojnë kohës.Ajo ndër vite ka publikuar disa këngë të cilat u pëlqyen shumë nga publiku të cilat edhe arritën në majat e top listave të këngëve shqiptare. Kështu, talenti i saj për muzikë, spikati gjatë këtyre viteve, ku Elheme Rexhepi,falë talentit dhe zërit të saj shumë të ëmbël po jetë një emër i madh në skenën muzikore,e cila gjithënjë është aktive në realizimin e projekteve të reja si këngëtare e talentuar.Tekstin muzikën orkestrimin Naim Qukiqi.rtvokarina.