E kaluara e dhunshme e policit të plagosur, Enver Smakiqi (fakte)

Dy ditë me parë ka ndodhur nje inicident mes policisë se Kosovës dhe familjarëve të Nuradin Lushtakut ku ka mbetur i plagosur polici Mergim Geci ndersa i lenduar është Enver Smakiqi.

Por a është ky inicidenti i parë i Policit Enver Smakiq. Janë disa raste të dhunës te ushtruara nga ai ne detyre zyrtare. Vitin e kaluar Enver Smakiqi ne sheshin e Skenderaj kishte rrahur invalidin e luftës Sabri Beqiri, shkruan globisot.net.

Por nuk ishte rasti i parë i konfliktit te tij as me Lushtaket, ai kishte sulmuar fizikish disa vite me parë edhe një vella të Nuradin Lushtakut, janë disa raste të dhunës te ushtruara nga Enver Smakiqi per cka ish kryetari i komunës Bekim Jashari kishte kërkuar nga komandanti i policisë së Skenderaj qe polici agresiv Enver Smakiqi të mos lehet në kontakt me qytetarët për shkak të sjelljes se dhunshme të tij.

Nje video e vitit 2020 deshmon dhunen qe perdore polici ne fjale: