Afro 1 mijë raste aktive me Covid në Kosovë

  924 raste janë aktive me COVID-19 në Kosovë.     Ndërkohë gjatë 24 orëve të…

Asnjë i vdekur dhe 31 raste pozitive me Covid në 24 orët e fundit

  Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike njofton se në 24 orët e fundit kanë rezultuar pozitiv…

1,043 raste aktive me coronavirus dhe afër 650 mijë të vaksinuar me dy dozat

  Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon…

1 rast i vdekjes dhe 29 raste pozitive me Covid në Kosovë

  Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon…

Mbi 1 mijë raste aktive me Covid në Kosovë

  Në Kosovë janë 1,051 raste aktive me COVID-19 e që nga fillimi i pandemisë numri…

Asnjë rast i vdekjes dhe 35 raste të reja me Covid në Kosovë

  Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:…

Mbi 1 mijë raste aktive me Covid në Kosovë

  Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 1 mijë e 95 raste janë aktive…

2 të vdekur dhe 14 raste të reja me Covid në Kosovë

  Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon…

121 pacientë me COVID-19 të shtrirë nëpër spitale

Shërbimi Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 121 pacientë të infektuar me COVID-19 janë…

Obeziteti – çrregullimi më problematik i dy dekadave të fundit

Çfarë e shkakton obezitetin dhe mbipeshën? Shkaku themelor i obezitetit dhe mbipeshës është çekuilibri i energjisë,…