Vazhdon trendi i rritjes së të hyrave në Administratën Tatimore të Kosovës

  Administrata Tatimore e Kosovës ka bërë të ditur se është duke vazhduar trendi i rritjes…

Franca e gatshme ta ndihmojë Kosovën në zhvillimin e sektorit të bujqësisë dhe pylltarisë

  Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka pritur sot në një takim…

Sakip Imeri tregon cila është arsyeja e ngritjes së çmimit të vajit

  Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Sakip Imeri, ka thënë se në muajt…

Më këtë datë mbahet ankandi i nëntë i Letrave me Vlerë për vitin 2021

  Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 14 qershor 2021 do të mbahet ankandi…

Secili person që ka mbi 10 mijë euro duhet të ketë dokument autorizues, këto janë rregullat e reja

  Rregulla të reja për kontrollimin e parave të gatshme dhe vlerave që hyjnë dhe dalin…

Haradinaj kërkon nga Qeveria e Kosovës masa të reja për rimëkëmbjen ekonomike

  Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës…

Sot, Ministrja Hajdari raporton para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

  Sot do të mblidhet Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti. Në këtë komisioni është…

Panxha: Ngritja ekonomike mund të bëhet në vitin 2022, kjo varet nga sektori privat

  Kryetari i Klubit të Prodhuesve të Kosovës, Astrit Panxha ka thënë se këtë do të…

Shënohet rritje për 56.1 % në tregtinë e jashtme të Gjermanisë me Kosovën

  Ambasada e Kosovës në Gjermani ka bërë të ditur përmes një postimi në Facebook se…

Brenda katër muajve ATK-ja ka grumbulluar mbi 200 milionë euro

  Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) brenda këtij katër mujori ka shënuar rritje të të hyrave…