Ambasada amerikane në Kosovë apelon për vaksinim ndaj Covid-19

 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, po apelon për vaksinim ndaj Covid-19, në mënyrë që të shpëtohen jetë, dhe të mposhtet pandemia.

Sipas kësaj ambasade, vaksinimi ndaj koronavirusit, është e vetmja zgjidhje, dhe se s’duhet rënë pre e dezinformatave meqë kjo kurë është e sigurt dhe efektive.

 

 

 

”Me Deltan vdekjeprurëse në rritje, vaksinimi është zgjidhja e vetme! Kur jeni të vaksinuar, nuk ka gjasa të merrni #COVID19 dhe nëse e bëni, do të jetë një rast i butë. Mos bini pas dezinformatave – vaksinat janë të sigurta dhe efektive”.

 

\RTV-Okarina\