93 pacientë me Covid-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës

 

Në bazë të raportimeve nga klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, në trajtim janë 93 pacientë, prej tyre 32 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 60 me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 59 pacientë, 18 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë 18 me oksigjeno-terapi.

 

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 18 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 41 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë  34 pacientë

14 të konfirmuar pozitivë

15 me oksigjeno-terapi

 

 

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 15 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, nuk ka pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë,  2  pacientë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.