829 qytetarë gjobiten për mosrespektimin e masave antiCOVID

Policia e Kosovës ka publikuar numrin e gjobave të shqiptuara ndaj qytetarëve për shkeljen e masave antiCOVID dhe të rregullave të trafikut

Sipas raportit të Policisë, gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 829 gjoba ndaj atyre që nuk i kanë respektuar masat antiCOVID.

Kurse, gjatë kësaj periudhe, 965 persona janë gjobitur për shkak se i kanë shkelur rregullat e trafikut.

/RTV-Okarina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *